Basic Dong

Basic Dong

Basic Dong

Basic dong är ett grymt val för dig som just ska köpa din första dildo. Med en penetrerande längd på 17.8cm och diameter på 3.5cm så blir du lagom utfylld och får en riktigt skön första-dildo upplevelse.

Dildon är gjord i PVC(läs mer om dildo material) och ser väldigt naturtrogen ut, något ådrig. Dildon är medelhård, vilket jag kan tycka är trevligt då jag personligen inte är så stort fan av mjukare dildos

Dildon är mycket böjbar och vattentät, så den kan användas i både dusch och bad.

Köp Basic Dong hos EasyLover.se (179:-)

Posted in Dildo utan vibrator, Realistiska Dildos | Leave a comment

Jessica Rabbit

Jessica Rabbit

Jessica Rabbit är ett riktigt kraftpaket till bra pris!

Den här recensionen kommer att handla om ”Jessica Rabbit”, som är en mycket populär rabbit dildo. Just rabbit dildos har generellt blivit väldigt populära efter att de var med i ”Sex and the city”, där karaktären Charlotte blir så fäst vid den att hon gömmer sig i sitt rum i flera dagar, tills hennes vänner stormar in i rummet och drar rabbit dildon ur händerna från Charlotte.

Ja, riktigt så här illa blev det ju inte för mig, men när man har använt ”Jessica Rabbit” så är det lätt att förstå Charlotte. Det är njutning på en nivå som en vanlig dildo inte kan få dig att uppnå.

Men låt oss börja från början, med lite grundläggande fakta om dildon. Dildon är i svart med ett väldigt tydligt och tilltaget ollon. På skaftet sitter 18 stycken stimulanskulor. Dessa gör så att höljet runt kulorna rör sig, vilket bidrar till en skön masserande känsla.

Dildon går på 4 st AAA batterier, med en hyfsad batteritid. På batterilocket sitter en knappsats, och det är just denna som tar Jessica Rabbit från att vara en skön dildo, till att vara en av de absolut bästa. Totalt finns det 36 kombinationer av vibrerande, roterande, pulserande glädje.

För klitorisvibratorn finns följande vibrationsprogram:

 1. Konstant vibration.
 2. Extremt stark vibration.
 3. Snabbt pulserande vibration. (min favorit!)
 4. Tre pulser som följs av en längre vibration.
 5. Längre vibration som följs av en starkpulserande vibration.
 6. En typ av eskalerande vibration.

För stimulanskulorna och stavtoppen finns följande rotationsprogram:

 1. Konstant lugn rotation och växlande rotationsriktning med korta intervall.
 2. Konstant medelsnabb rotation och växlande rotationsriktning med korta intervall.
 3. Snabb rotation och växlande rotationsriktning med korta intervall.
 4. Mycket snabb rotation och växlande rotationsriktning med korta intervall. (min favorit)
 5. Extremt snabb rotation och växlande rotationsriktning med korta intervall.

Dessa olika program gör att dildon aldrig blir tråkig. Det tog mig faktiskt lång tid innan jag hade prövat alla olika kombinationer, men mitt personliga tips är att kombinera 3an på klitorisvibratorn med 4an för rotationen. Det kommer att lämna dig flämtandes med tänderna i kudden, fast i ett konstant orgasm-fyrverkeri som får nyår att blekna.

Dildon har en penetrerande längd på 12 cm och är medelhård. Jag tyckte personligen att den såg väldigt hård ut på bilden, men faktiskt så är den gjord av TPR, en typ av gummi och är riktigt skön. Glöm däremot inte bort glidmedlet, då det behövs!

Köp Jessica Rabbit hos EasyLover.se (349:-)

Posted in Dildo med vibrator, Rabbit Dildos | Leave a comment